athene-psiriporto-rafti-atheneathene-foodatheneathene-zeusrafina-atheneatheneatheneathene-akropolisathene-akropolis-parthenonathene-olympisch stadionouzo-griekenland-athene

Vintage in Athene

In het kleine straatje Protogenous in het hart van Athene kun je genieten van een kopje koffie of een biertje, genieten van een lunch, naar de kapper, of mooie vintage kleding en meubels kopen. Deze straat ligt in de wijk Psirri en heeft een drietal leuke vintage winkeltjes.

Guadeloupe
Een van deze winkels is Guadeloupe, een tropisch vintage en tweedehands winkeltje met twee verdiepingen, een voor mannen en een voor vrouwen, waar je juweeltjes uit de jaren '50, '60, '70, '80 en '90 kunt vinden.  

Athene_vintage

Treasure House 
Treasure House is een kleine vintage winkel waar je het hele jaar door unieke items kunt vinden. Locals zijn dol op dit winkeltje vanwege het grote assortiment en omdat het aanbod constant wordt aangevuld. Treasure House begon in 2006 als een privécollectie van verzamelaar George Karras. De collectie bevatte kleding van bijzondere waarde, van vele bekende merken en accessoires voornamelijk uit de jaren vijftig, zestig en zeventig maar ook van particuliere collecties uit Italië en Frankrijk. In 2014 opende deze winkel haar deuren in de wijk Psirri.    

Like Yesterday's
Het derde winkeltje is Like Yesterday's. Hier vind je voornamelijk vintage lingerie en kleding voor vrouwen maar ook accessoires en sieraden.

Athene_vintage

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!