ouzo-griekenland-atheneporto-rafti-atheneatheneathene-zeusathene-psirirafina-atheneathene-akropolis-parthenonathene-foodatheneathene-akropolisatheneathene-olympisch stadion

Athens Green appartementen

De appartementen van Athens Green zijn luxe appartementen in het centrum van Athene met hotelvoorzieningen. Ze liggen in een rustige groene omgeving in de exclusieve wijk Mets, op enkele minuten lopen van de belangrijkste bezienswaardigheden van Athene.

Athens Green biedt bezoekers een huis met veel privacy in een rustige omgeving. Er is een binnenplaats voor vergaderingen of bijeenkomsten, de mogelijkheid om je vrienden uitnodigen in je huis en niet in een hotelkamer. Dit is een thuis, weg van huis.

Athene_athens-green-apartments_01.jpg

Tijdens je verblijf hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak van het appartement of het verschonen van het beddengoed, dit wordt voor je gedaan. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van het internet, sateliet tv en wasfaciliteiten.†

Athene_athens-green-apartments_02.jpg

Athens Green biedt verschillende appartementen aan in Athene, die ruimte bieden aan twee tot zes personen.† Boek je appartement online via de website.

Athene_athens-green-apartments_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!