athene-psiriathene-foodatheneatheneatheneathene-olympisch stadionathene-akropolis-parthenonathene-akropolisouzo-griekenland-athenerafina-atheneporto-rafti-atheneathene-zeus

Live in Athens appartementen

Live in Athens biedt stijlvolle en luxe appartementen in de beste en meest centrale buurten van Athene.†De meeste appartementen zijn in de wijk Psiri, maar er zijn er ook een aantal in de wijken Monastiraki en Thissio.

Live in Athens is opgezet door vier vrienden die wonen en werken in Athene en de stad omschrijven als uniek en vol met 'liefde om te haten'. Ze hebben een gezamenlijk doel; bezoekers het beste van de stad laten zien en er voor zorgen dat ze zich thuis voelen.

Athene_Live_in_Athens_01.jpg

Tijdens je verblijf zullen Andreas, Andonis, Vassilis en Varnavas graag je plaatselijke gastheren zijn en je voorzien van tips en ideeŽn over wat te doen in de stad. Of je nu op zoek bent naar een vegetarisch restaurant, kleine galeries, het uitgaansleven van Athene, of de beste plek om de zonsopgang te zien, roep ze erbij en ze zullen blij zijn je van vele tips te voorzien.
https://liveinathens.net/††

Athene_Live_in_Athens_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!