atheneporto-rafti-athenerafina-atheneathene-akropolis-parthenonathene-akropolisatheneathene-zeusathene-foodathene-olympisch stadionouzo-griekenland-atheneatheneathene-psiri

Bed and Breakfast aan zee

Dit bed and breakfast is gelegen in Saronida aan de zuidkust van Attika, direct aan de kust. De zuidkust van Attika biedt mooie stranden, heerlijke restaurants en bezienswaardigheden zoals de tempel van Poseidon bij Sounio.

Als je kiest voor dit bed and breakfast deel je een maisonette met de eigenaar van het huis. Je hebt een eigen verdieping en badkamer tot je beschikking en de eigenaren zijn vaak aanwezig om je wegwijs te maken in het gebied.

Dit bed and breakfast is een mooi traditioneel huis dat bestaat uit een slaapkamer, een badkamer, een goed uitgeruste keuken, een ruime woonkamer met open haard, een grote tuin met een eigen patio en een dakterras. Het is gebouwd en ingericht in de traditionele Cycladische eilandstijl.

Athene_B&B_Saronida_02.jpg

Het huis heeft een oppervlakte van 60 m² en biedt ruimte aan maximaal vier personen. Er is een grote slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed en uitzicht op de tuin, een kast met veel bergruimte en een kaptafel met spiegel. In de woonkamer een hoekbank (twee eenpersoonsbedden). Het huisje heeft een badkamer met douche. De keuken is uitgerust met elektrische apparaten, servies, een waterkoker, Nespresso-apparaat en het heeft een eigen terras met een tafel en stoelen met uitzicht op de achtertuin, ideaal voor het ontbijt.

Athene_B&B_Saronida_03.jpg

Badplaats Saronida ligt aan de zuidkust van Athene. Het huis ligt in een mooie wijk met een verscheidenheid aan stranden, cafe's, restaurants, een markt, openlucht bioscopen en een bruisend nachtleven. Het huis ligt 30 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Athene, op 30 km van de internationale luchthaven van Athene "Eleftherios Venizelos" en op 23 km van de oude Griekse tempel van Poseidon in Cape Sounio. Saronida is verbonden met het centrum van Athene door busdiensten.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!