athene-akropolisathene-olympisch stadionatheneporto-rafti-atheneatheneathene-zeusatheneathene-foodouzo-griekenland-athenerafina-atheneathene-psiriathene-akropolis-parthenon

Holy Spirit Glyfada

Holy Spirit is een kleine cocktailbar in Glyfada, een hippe buitenwijk van Athene aan de kust. Het is zeker de moeite waard om een avond uit te gaan in Glyfada, je kunt hier vanuit het centrum van Athene gemakkelijk komen met de tram of taxi.

Glyfada is hip, hier draait het om zien en gezien worden. Cocktailbar Holy Spirit is al sinds de opening een aantal jaren geleden een begrip in Glyfada. 's Avonds verandert de straat voor Holy Spirit in een ware catwalk voor hippe Grieken. Binnen is het lastig een plaatsje te vinden en de stoep staat vaak ook helemaal vol, maar dat maakt deze bar niet minder leuk.

Athene_Holy_Spirit_1.jpg

Ze serveren bijzondere cocktails van vers fruit (bijv. van verse frambozen en watermeloen) in klein en groot formaat. Je kunt er ook voor kiezen je favoriete cocktail alcoholvrij te bestellen. Inmiddels heeft Holy Spirit een tweede vestiging op het Yabanaki strand in Varkiza, deze bar is alleen tijdens de zomermaanden geopend.

Athene_Holy_Spirit_2.jpg

Holy Spirit
Laodikis 41, Glyfada

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!