athene-psiriathene-akropolisathene-akropolis-parthenonathene-foodathene-olympisch stadionrafina-atheneatheneporto-rafti-atheneathene-zeusatheneatheneouzo-griekenland-athene

Korting op de Hop-on Hop-off bus in Athene

Ontdek Athene en alle prachtige hoogtepunten van de Griekse hoofdstad met de Hop on Hop off bus! Athene heeft een grote verscheidenheid van prachtige bezienswaardigheden. De Hop on Hop off bus, uitgerust met een state of the art audio-systeem, is de meest comfortabele manier om alle hoogtepunten van Athene te ontdekken.

De route van de hop-on hop-off bus in Athene telt 14 haltes. Overal kun je in- en uitstappen wanneer je maar wil. Met een dagticket (+1 dag gratis!) ben je in staat om alle bezienswaardigheden van Athene uitgebreid te bekijken.

TIP 1: Bestel je ticket(s) voor de hop-on hop-off bus van tevoren online, dan ontloop je de wachtrij bij het ticketbureau en je krijgt 2 euro korting!

Bestel hier je ticket voor de Hop-on Hop-off bus met korting!

TIP 2: Of boek de combideal van een ticket voor het Akropolis Museum Ún de hop-on hop-off bus. Hiermee bespaar je tijd en geld!

Bestel hier de combi-deal voor het Akropolis Museum en de hop-on hop-off bus

Breng een bezoek aan de Akropolis en het Parthenon, de tempel van Zeus, het Parlement en de Nationale Tuinen, het Benaki Museum, Akropolis Museum, Olympisch Stadion of de Nationale Bibliotheek. Houd er rekening mee dat het erg druk kan zijn bij de ticketkantoren, dus we raden aan om tickets van tevoren te kopen.

Athene_hop-on-hop-off-bus

De bussen rijden elke dag van het jaar (behalve op 17 november) en de eerste bus vertrekt in het laagseizoen 's morgens om 09.15 uur op het Syntagma-plein en om 08.45 uur in het hoogseizoen. Het laatste vertrek is om 16.45 uur in het laagseizoen en om 18.15 in het hoogseizoen. Als je nergens uitstapt duurt de Athene Tour langs 14 haltes ongeveer 90 minuten.

Athene_hop-on_hop-off-bus

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!