porto-rafti-atheneouzo-griekenland-atheneatheneathene-akropolis-parthenonathene-zeusathene-psiriatheneathene-akropolisatheneathene-foodathene-olympisch stadionrafina-athene

Combinatie-ticket archeologische bezienswaardigheden

Een combinatie-ticket voor een bezoek aan de archeologische bezienswaardigheden in Athene is handig omdat je geld en moeite spaart. De prijs van afzonderlijke tickets voor iedere bezienswaardigheid is hoger dan wat je voor een combi-ticket betaalt. Omdat dit combinatieticket 5 dagen geldig is, is het handig om deze voordeelkaart aan het begin van je verblijf in Athene te kopen.

Het combinatieticket voor de Akropolis kun je kopen bij de kantoortjes van de archeologische bezienswaardigheden in Athene. Ook bij de kassa van de Akropolis zelf, maar daar staan met name vanaf april tot en met oktober vaak lange wachtrijen. Het is daarom een goed idee je toegangsbewijs van tevoren online te kopen.

Combi-ticket archeologische bezienswaardigheden
Dit combi-ticket is vijf opeenvolgende dagen geldig. Inbegrepen is toegang tot de Akropolis,  de oude agora, de Romeinse agora, de bibliotheek van Hadrianus, de tempel van de Olympische Zeus, de Kerameikos, en het lyceum van Aristoteles.

koop hier combi-ticket archeologische bezienswaardigheden

Athene_akropolis

Met dit ticket heb je ook toegang tot de Oude Agora van Athene, de Romeinse Agora, de bibliotheek van Hadrianus, de tempel van Zeus en het Kerameikos Museum. Studenten binnen de Europese Unie en kinderen tot 18 jaar zijn gratis op vertoon van de studentenkaart en een identiteitsbewijs.

Toegang tot het Akropolis Museum is niet inbegrepen.
Toegang tot archeologische plaatsen in Athene is gratis op elke 1e zondag van 1 november t/m 31 maart

Volgend artikel: Akropolis Museum

Vorig artikel: weetjes over Athene en Griekenland

Athene_akropolis-museum

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
27-04-2022

Jan Boogers | Mijn vraag is eigenlijk of deze combiticket nog 30€ is voor het bezoeken van de bezienswaardigheden in Athene.