athene-foodathene-zeusathene-psiriathene-akropolis-parthenonouzo-griekenland-atheneporto-rafti-atheneathene-akropolisathenerafina-atheneatheneatheneathene-olympisch stadion

Combinatie-ticket archeologische bezienswaardigheden

Vanaf 1 april 2016 zijn de prijzen voor de Akropolis in Athene verhoogd. Bezoek je alleen de heilige rots dan betaal je tegenwoordig 20 euro. Het is ook mogelijk een combinatieticket te kopen†voor meerdere archeologische bezienswaardigheden in Athene. Omdat dit combinatieticket 5 dagen geldig is, is het handig deze aan het begin van je verblijf in Athene te kopen.

Het combinatieticket voor de Akropolis kun je kopen bij de kantoortjes van de archeologische bezienswaardigheden in Athene. Ook bij de kassa van de Akropolis zelf, maar daar staan met name vanaf april tot en met oktober vaak lange wachtrijen. Het is daarom een goed idee je toegangsbewijs bij een van de andere bezienswaardigheden te kopen om de lange wachtrij te ontlopen.

Athene_akropolis

Een combinatieticket kost 30 euro en is 5 dagen geldig. Met dit ticket heb je ook toegang tot de Oude Agora van Athene, de Romeinse Agora, de bibliotheek van Hadrianus, de tempel van Zeus en het Kerameikos Museum. Studenten binnen de Europese Unie en kinderen tot 18 jaar zijn gratis op vertoon van de studentenkaart en een identiteitsbewijs.

Athene_akropolis-museum

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
27-04-2022

Jan Boogers | Mijn vraag is eigenlijk of deze combiticket nog 30‚ā¨ is voor het bezoeken van de bezienswaardigheden in Athene.