athene-psiriathenerafina-atheneathene-olympisch stadionouzo-griekenland-atheneporto-rafti-atheneathene-akropolisatheneatheneathene-foodathene-akropolis-parthenonathene-zeus

Athene Tourist Card

Met de Athene Tourist Card (of Athene Pass) kun je Athene op een ontspannen en relatief goedkope manier ontdekken. De pas geeft gratis of met korting toegang tot belangrijke bezienswaardigheden en musea in Athene, zoals de Akropolis en het Akropolis Museum.†

Ontdek Athene op een ontspannen en goedkope manier met de Athene Tourist Card.†Bezoek de beroemde Akropolis en het Akropolis Museum met gratis toegang en geen last van wachtrijen (skip the line). En krijg kortingen bij andere attracties en musea in Athene.†Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Athene, je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen!

TIP: Bestel de Athene Pas van te voren online en ontvang je tickets in je mailbox!

Bestel hier de Athene Tourist Card!

Athene_Digital-Pass_Athens

Citytrip Athene
De Athene Tourist Card (of Athene Pass) is vooral geschikt voor mensen die tijdens een citytrip naar Athene niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste highlights van de stad, zoals de Akropolis en het Akropolis Museum. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent.†

Geen wachtrijen
Met de Athene Pass heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Athene als de Akropolis en het Akropolis Museum. Je kunt bij deze indrukwekkende attracties naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Ook bij bezienswaardigheden als de Oude Agora, Romeinse Agora, de bibliotheek van Hadrianus en het Olympieion (de Tempel van de Olympische Zeus) heb je skip-the-line toegang.

Athene_akropolis-athene-parthenon

Korting
Naast de gratis en skip-the-line toegang tot de Akropolis en het Akropolis Museum krijg je met deze pas nog tal van kortingen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, korting op fiets- en wandeltours, rondvaarten en excursies.

Vervoer
In de kaart zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want het centrum van Athene kun je goed te voet doen. Bovendien kun je op diverse plaatsen in Athene of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. De hop-on hop-off bus is een andere optie. Die brengt je langs alle hoogtepunten van de stad.

Hoe werkt het?
Je hoeft de pas niet op te halen in Athene maar je kunt thuis direct alles online regelen! Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Athene.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Athene. Kijk voor meer informatie over de Athene Tourist Card†en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Athene en andere Europese steden bij Citypasses.eu.

Athene_ATHENS-TOURIST-CARD

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!