atheneathene-foodatheneathene-zeusporto-rafti-atheneathene-psiriouzo-griekenland-atheneathene-olympisch stadionathene-akropolis-parthenonrafina-atheneatheneathene-akropolis

Athens iVenture Card

De Athens iVenture Card is een handige kortingspas voor een stedentrip naar Athene. Bij de Athens iVenture Card kun je kiezen uit twee verschillende passen: de Athens Unlimited Attractions Pass, met 35 attracties en activiteiten in Athene, of de Athens Museum Pass, met 20 musea en attracties. Het grote voordeel van deze passen: je kunt 45-50% besparen op de prijs voor losse tickets voor attracties en tours én je hebt skip-the line toegang bij de Akropolis en het Akropolis Museum!

De Athens iVenture Card is een 'smart card' waarmee je bij de belangrijkste attracties en musea in Athene handig en snel naar binnen kunt, zonder geld en zonder kaartje. 

TIP: Bestel de Athens iVenture Card van te voren online, dan ben je verzekerd van tickets met flinke korting én skip-the-line toegang tot de Akropolis!

Bestel hier de Athens iVenture Card!

Athene_iventure-card

Athens Unlimited Attractions Pass
Door gebruik te maken van de Athens Unlimited Attractions Pass profiteer je van verschillende voordelen tijdens een city trip naar Athene. De Athens Unlimited Attractions Pass kun je aanschaffen voor 1,2,3 of 5 dagen. Met deze pas heb je toegang tot 35 attracties, tours en excursies in Athene. Met deze citypas kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrij naar binnen bij druk bezochte attracties als de Akropolis en het Akropolis Museum. Het Stadion Panathinaiko en een tiental leuke en interessante musea in Athene horen ook bij de pas. Evenals excursies naar Kaap Soenion en een cruise naar de eilanden Poros, Hydra en Aegina.

Athens Museum Pass
De Athens Museum Pass is geldig voor twee dagen en concentreert zich op tickets voor musea, galerieën en culturele belevenissen. Tot de pas horen 20 attracties, waaronder de Akropolis, het Akropolis Museum en tien andere musea in Athene. 

Athene_iVenture-Card-Acropolis-Museum

Geen wachtrijen
Met deze citypas heb je geen last van de vaak lange wachtrijen bij drukbezochte attracties als de Akropolis en het Akropolis Museum. Bij deze drukbezochte attracties kun je via skip-the-line toegang snel en handig naar binnen.

Vervoer
In de Athens iVenture Card zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want je kunt op diverse plaatsen in Athene of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. Wel kun je met de Card tickets reserveren voor de hop-on hop-off bus. Hiermee kom je langs alle hoogtepunten van Athene. Je kunt ook een segway-tour of een fietstour boeken langs de bezienswaardigheden in Athene.

Handige app
Bij de Athens iVenture Card hoort een handige app met interactieve plattegrond en een lijst van alle aan het kortingsprogramma deelnemende attracties en belevenissen.

Producten en voordelen
De Athens Museum Pass is geldig voor 2 dagen en voor 22 attracties en musea. De Athens Unlimited Attractions Pass is geldig voor 35 attracties en voor 1,2,3 of 5 dagen.


Athene_iVenture-Card-Akropolis Hoe werkt de Athens iVenture Card?
De Athens Unlimited Attractions Pass en de Athens Museum Pass zijn geen fysieke passen en je hoeft dus ook niets op te halen in Athene, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Bij de ingang van de attractie en musea kun je de QR-code van de attractie laten zien op je mobiel. Ook in Athene zelf kun je card nog bestellen, online of bij het kantoor van Key Tours in Athanasiou Diakou Street.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!