atheneathene-olympisch stadionathene-psiriatheneporto-rafti-atheneathene-zeusatheneathene-foodrafina-atheneathene-akropolis-parthenonouzo-griekenland-atheneathene-akropolis

Fresh Hotel

Het Fresh Hotel is hip met een frisse uitstraling. Het hotel ligt in het centrum van Athene op een steenworp afstand van de Varvakeio markt, de wijk Psiri en het gezellige Agia Irinis plein. Een ideaal hotel voor de veeleisende toerist!

Het Fresh Hotel is meer dan een standaard hotel. Naast comfortabele kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet heeft het hotel een dakterras met zwembad en bar waar regelmatig evenementen en feestjes worden gehouden. Kom je aan met een late vlucht, dan kun je ook heerlijk dineren op het dakterras met geweldig uitzicht over Athene.

Athene_Fresh_Hotel_1.jpg

Voor sportieve gasten biedt het Fresh Hotel fietsen aan om de stad te ontdekken. Ook is er een fitness ruimte, een sauna en stoomcabine en worden er yogalessen aangeboden.

Athene_Fresh_Hotel_4.jpg

Handig voor toeristen die een auto huren: het Fresh Hotel heeft als een van de weinige hotels in het centrum van Athene een parkeergarage voor hun gasten. Kijk voor meer informatie op de website van het hotel.

Fresh Hotel
Sofokleous Str. 26, Athene

Athene_Fresh_Hotel_2.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!