atheneathene-psiriathene-zeusatheneatheneporto-rafti-atheneouzo-griekenland-atheneathene-foodathene-akropolisrafina-atheneathene-olympisch stadionathene-akropolis-parthenon

Baxar kruidenwinkel

Baxar is de bekendste en drukst bezochte kruidenwinkel van Athene. Je vindt Baxar (Bahar) op de Evripidou straat vlakbij de Varvakeio markt. Ben je op zoek naar een originele souvenir? Sla de bekende toeristische wijk Plaka over en ga hier dan eens kijken!

Baxar is een waar paradijs voor de kookliefhebber. Je vindt hier een schat aan kruiden, gedroogde aromatische planten, peulvruchten, verschillende soorten rijst, meel en nog veel meer. Gedroogde groenten, verse gember, zoetigheid, zeewier om af te slanken, graanvlokken, verschillende soja en superfoods zijn slechts een kleine opsomming van de producten die deze winkel verkoopt.

Athene_Baxar.jpg

Alle producten worden verkocht vanuit traditionele zakken die op de grond staan uitgestald. Door de uitstraling van de winkel, de geuren die vrijkomen en de lange rijen op zaterdagochtend is Baxar een ware attractie in het marktgebied. 

Baxar (Bahar)
Evripidou 31, Athene

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!