athene-zeusouzo-griekenland-atheneatheneathene-akropolis-parthenonporto-rafti-atheneathenerafina-atheneathene-akropolisathene-olympisch stadionatheneathene-foodathene-psiri

Apivita Experience Store

Je vindt de Apivita Experience Store in een gerenoveerd neo-klassiek gebouw dat vijf verdiepingen telt in een van de meest exclusieve wijken van Athene, Kolonaki. Apivita nodigt je uit voor een unieke en persoonlijke ervaring die erop gericht is om alle vijf de zintuigen te stimuleren. 

Het neoklassieke gebouw waarin de winkel is gevestigd belichaamt de unieke APIVITA filosofie. Elk van de 5 verdiepingen verwelkomt en ontvouwt de kracht van de natuur, de geheimen en de wijsheid van de bij, de maatschappij en de rijke Griekse flora evenals de Hippocrates holistische benadering van gezondheid, schoonheid en welzijn.

De winkel is rijk aan artistieke elementen en details die een bijzondere sfeer creëren. De begane grond wordt gedomineerd door een grote "filoxenia (gastvrijheid in het Grieks)" tafel gemaakt van houten bijenkorven. Warme thee met honing wordt altijd aangeboden aan de bezoekers zodat zij de Griekse gastvrijheid beleven.

In het midden van de winkel staat een indrukwekkende olijfboom, gemaakt door de beeldhouwer Konstantinos Valaes, die wijsheid, kennis en Griekse natuur symboliseert. De beroemde Griekse modeontwerper Yiorgos Eleftheriades heeft de uniformen van het personeel ontworpen. die de betekenis van schoonheid voor APIVITA uitbeelden; eenvoudige, elegante en functionele kleding.  

De natuurlijke apotheek
Op de eerste verdieping, introduceert APIVITA het concept van natuurlijke apotheek. Met de hulp van een gediplomeerde apotheker en aromatherapie specialist kun je hier je eigen cosmetica creëren, een combinatie van essentiële oliën en aromatherapie, evenals verschillende actieve ingrediënten zoals mineralen, vitaminen, aloë vera extract, co-enzym Q10.

Athene_Apivita.jpg

Sapbar Juicy Bee
Sofia Koutsiana, de vice-president van APIVITA, tevens gezondheidscoach en yogaleraar, zorgt voor een holistische gezondheid, schoonheid en detox ruimte door het creëren van de eerste strikt biologische sapbar van Athene. Juicy Bee biedt smoothies, groen sap, detox sappen, superfoods, vers gemaakte amandelmelk, tarwegras shots, en combineert verse biologische ingrediënten in originele recepten.

Griekse honing en kruiden
APIGEA honing en APIVITA FARM kruiden belichamen de lange ervaring in bijenteelt en kruidenkennis van APIVITA oprichter Nikos Koutsianas. 

Hippocrates collegezaal
Op de tweede verdieping vind je alles over de kennis: de Hippocrates collegezaal is gemaakt als een ​​wieg van kennis voor de Griekse natuur en de Bee samenleving, en een cultureel en intellectueel brandpunt voor kunsttentoonstellingen geworden. Regelmatig worden hier lezingen en seminars gehouden.      

Nature's haar studio & Barber Shop  
Dit is de eerste "groene" kapsalon in Athene, met de meest geavanceerde natuurlijke haarproducten, natuurlijke haarkleuren, deskundig advies van het gekwalificeerde personeel en traditionele diensten voor mannen haarverzorging.      

Beehive SPA  
Op de bovenste verdieping ligt de essentie van de holistische APIVITA ervaring, de BIJENKORF SPA, een echt bijenkorf spa heiligdom! De spa hutten zijn gemaakt van echt houten bijenkorfdelen en het plafond is gemaakt van honing getinte, kristallen elementen die letterlijk de bezoeker in de bijenwereld onderdompelen.

Bij de Bijenkorf SPA kun je de unieke kracht van de kostbare bijenproducten in de verjonging van het lichaam en de geest ervaren door middel van de oorspronkelijke 13 Hippocrates behandelingen.

De APIVITA EXPERIENCE STORE introduceert een ongekende ervaring van innovatieve producten en "groene" diensten. Een manier van leven die het ontdekken waard is. 

Apivita Experience Store
Solonos 6, Kolonaki, Athene

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!