rafina-atheneouzo-griekenland-atheneathene-foodporto-rafti-atheneathene-olympisch stadionathene-zeusatheneatheneathene-akropolis-parthenonathene-akropolisathene-psiriathene

Avocado

Avocado is het enige volledig vegetarische restaurant in Athene. Klinkt dit eerder gezond dan lekker? Probeer het toch maar eens!

Avocado is een gezellig ingericht restaurant met houten tafels en frisse kleuren. Naast het restaurant is een biologische winkel.

Athene_Avocado_01.jpg

Het vriendelijke personeel van Avocado zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Je kunt hier kiezen uit heerlijke smoothies van groente, fruit en superfoods waardoor je meteen een energiekick krijgt. De menukaart bestaat uit originele gerechten zoals burgers van zoete aardappel, kikkererwten en avocado en vegetarische lasagne van courgette, aubergine, huisgemaakte tomatensaus en parmezaanse kaas.

De porties zijn groot dus de kans is klein dat je plaats over hebt voor een toetje. Dit is dan ook eigenlijk het enige nadeel van Avocado want ze serveren heerlijke zoetigheden zoals rauwe chocolade en worteltaart.
Naast de lunchkaart hebben ze ook een grote variatie aan bijzondere soorten koffie en thee.

Athene_Avocado_03.jpg

Op de bovenste verdieping zit je niet aan tafel maar op loungebanken. Hier worden regelmatig yoga- en filmavonden georganiseerd.

Avocado
Nikis 30, Athene

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!