atheneathene-zeusathene-akropolis-parthenonathene-olympisch stadionathene-akropolisatheneathene-psiriouzo-griekenland-atheneatheneathene-foodrafina-atheneporto-rafti-athene

School Pizza Bar

School Pizza Bar vind je op het hippe Plateia Eirinis plein, direct achter de Ermou straat. Hier vind je de hotspots van Athene met gezellige terrassen en leuke plekken om iets te eten.

Als je voor langere tijd in Griekenland verblijft kan het natuurlijk zijn dat je een beetje genoeg krijgt van de Griekse souvlaki's en moussaka. Er zijn in Athene niet veel keuzemogelijkheden buiten de Griekse keuken maar†School Pizza Bar is een prima alternatief met heerlijke pizza's en pasta-gerechten.

Athene_School_Pizza_Bar_01.jpg

De inrichting doet je denken aan een ouderwetse school door de schoolbankjes waaraan je eet. Kinderen zullen zeker blij worden van de menukaart die bestaat uit heerlijke huisgemaakte pizza's, pasta's en bruschetta's. Heb je liever wat minder calorieen? Kies dan voor een van de heerlijke salades. Je kunt bij School Pizza Bar ook terecht voor goede koffie of een lekkere cocktail.

Athene_School_Pizza_Bar_02.jpg

School Pizza Bar
Pl. Agias Irinis 8, Athene

Athene_school-pizza-bar

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!