athene-olympisch stadionathene-akropolis-parthenonporto-rafti-atheneatheneathene-akropolisathene-foodrafina-atheneathene-psiriatheneouzo-griekenland-atheneathene-zeusathene

iFeel Cafe - restaurant voor een lekker hapje!

Het iFeel Brunch Restaurant in Athene kijkt uit op het Psirri pleintje, een klein stukje groen in een van de meest schilderachtige en drukste buurten van Athene. iFeel is gezellig ingericht en heeft prima ontbijtopties. Het is populair maar meestal is er nog wel een plekje vrij. Zoals vaak in Athene staan de tafeltjes en stoeltjes op de stoep en lavreren voorbijgangers tussen de tafeljes. Dit is een perfecte plek om het Atheense leven aan je voorbij te zien gaan.

Athene_iFeel_restuarant__terras.jpg

iFeel Brunch
De iFeel brunch is speciaal en staat de hele dag klaar van acht uur 's morgens tot zes uur' s avonds. Sunnyside up eieren, hotdog, omelet, eggs Benedict, croque-madame, wafel met chocolade, gepocheerde eieren, brioche toast, club sandwich en pannenkoeken, dit is slechts een kleine selectie.

Je kunt uiteraard ook komen om alleen maar koffie te drinken en later op de dag iets sterkers met een snack erbij.
Heel lekker zijn de black Angus-burgers gererveerd met verse salades. Als je zin hebt in iets zoetigs dan staat de fro-yo met heerlijke toppings zeker bovenaan je lijstje. Dagelijks zelfgebakken broodsoorten, taarten, pites, koekjes en gebak zijn zeker een reden om hier terug te komen.

Egg Benedict
iFeel is een van de beste restaurants in Athene voor egg benedict, een brunchgerecht bij uitstek. Een luchtig plat broodje belegd met ham of zalm, daarop gepocheerde eieren met een citroenachtige hollandaise saus. De vegetarische versie heeft in plaats van ham of zalm spinazie en heet egg florentine.

Adres: Ifeel Brunch Restaurant, Karaiskaki 33, Psirri, Athene
Openingstijden: dagelijks 08.00-00.00 uur

tekst gaat verder onder de foto

Athene_kafeneion_23_(6).JPG

Nog een leuke adresje vlak in de buurt
Bougatsatzidiko Thessaloniki stou Psyrri (bougatsa-winkel Thessaloniki in Psyrri) met de allerlekkertse bougatsa in Athene en precies zoals die smaakt in Thessaloniki de 'geboorteplaats' van bougatsa. Binnen kun je zien hoe het filodeeg gemaakt wordt en de geur van de verse bougatsa is onweerstaanbaar. Er zijn maar een paar tafeltjes binnen. De beste plaats om te zitten is buiten op het pleintje† onder schaduwrijke bomen.
Adres: Plateia Iroon 1, Psirri, Athene. Open: dagelijks 07.00-01.00 uur

iFeel wafel met vruchten, chocola, ijs en slagroom. (In het Grieks is dat Βάφλα vafla, want de letter W komt niet voor)

Athene_iFeel_wafel.jpg

Volgend artikel:† To Kafeneio, traditionele mezedopleio in de Plaka
Vorig artikel: Taverna Klimataria, autentieke gerechten en live music

Foto's facebook iFeel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!