athenerafina-atheneathene-akropolisathene-zeusathene-psiriathene-akropolis-parthenonathene-foodatheneatheneouzo-griekenland-atheneporto-rafti-atheneathene-olympisch stadion

Mana's Kouzina Kouzina

'Mana's kouzina' is Grieks voor moeder keuken. Grieken houden van de herinnering aan hun jeugd en aan de gerechten die ze thuis aten. Traditionele gerechten die met veel liefde en zorg gekookt werden door hun moeders of grootmoeders. Het succes van restaurant Mana's Kouzina Kouzina is dan ook makkelijk te verklaren. † †

De locatie van Mana's Kouzina Kouzina is perfect. Het ligt tegenover de Agia Eirini kerk aan de Aiolou straat. Een gezellig plein met terrassen waar het eigenlijk altijd gezellig druk is. Ideaal als je even bij wilt komen van het winkelen of cultuur snuiven in Athene.

Athene_Manas_Kouzina_01.jpg

Het restaurant bereidt haar gerechten op authentieke wijze volgens traditionele Griekse recepten. Maaltijden worden dagelijks vers bereid en het menu wisselt regelmatig. Je vindt hier gerechten uit alle delen van Griekenland. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Mana's Kouzina is er trots op dat ze alleen Griekse wijn, bier, frisdranken en alcoholische dranken zoals raki, ouzo en Rakomelo verkopen. Ga op een culinaire reis van mediterrane smaken van de EgeÔsche en de Ionische Zee, Kreta, de Peloponnesos, Epirus, Centraal- en Noord-Griekenland en Klein-AziŽ.

Athene_Manas_Kouzina_03.jpg

Mana's Kouzina Kouzina
Aiolou 27, Athene

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!