athene-psiriouzo-griekenland-atheneathene-akropolisathene-akropolis-parthenonathene-zeusatheneathene-olympisch stadionrafina-atheneathene-foodporto-rafti-atheneatheneathene

Oliver kindercafe Glyfada

De grote trend in Athene en omgeving is het paidotopos, een cafe met ballenbak, luchkussens en veel gillende kinderen. Het Oliver Family House in Glyfada pakt het anders aan en zet daarmee een nieuwe trend.

Terwijl ouders genieten van een kop koffie worden de kinderen vermaakt door het team van Oliver. Er is een speelhoek met een grote houten tafel waaraan druk geknutseld en getekend wordt. Verder zijn er boekjes, lego en playdough en nog veel meer speelgoed. In het weekend zijn er leuke theateractiviteiten waaraan de kinderen gratis deel kunnen nemen.†

Kindermenu
Een groot pluspunt van Oliver is het uitgebreide kindermenu. Voor de allerjongsten zijn er organische fruit- en groentehapjes en voor de iets oudere kinderen een gevarieerd menu met huisgemaakte kipnuggets, kaaspasteitjes en spaghetti.

Athene_oliver.jpg

Glyfada is een zuidelijke buitenwijk van Athene, op ongeveer 40 minuten afstand van het centrum. Met het openbaar vervoer kun je hier gemakkelijk komen.

Oliver Family House
Angelou Metaxa Av. 37, Glyfada, Athene

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!