atheneporto-rafti-atheneathene-foodathene-olympisch stadionathene-akropolisrafina-atheneathene-psiriatheneatheneathene-akropolis-parthenonathene-zeusouzo-griekenland-athene

To Perivoli stin Vari - de moestuin in Vari

Op ongeveer twintig minuten afstand van de luchthaven van Athene vind je deze geweldige moestuin in Vari. Leuk voor kleine kinderen!

To perivoli is een moestuin waarin groenten, kruiden en bloemen worden verbouwd, ook hebben ze er kippen en poezen. Kinderen kunnen mee op een begeleide wandeling door de tuin. Tijdens de wandeling voelen en ruiken ze aan de plantjes, leren ze over de kleine dieren (wormen, kikkers) en gaan ze zelf op onderzoek uit. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al mee doen aan de wandeling. Nog kleinere kinderen kunnen zich vermaken in de modderkeuken of de zandbak.

Athene_perivoli-vari-kinderen

Perivoli heeft een heel gezellig cafe dat in het weekend heerlijke maaltijden serveert. Je zit hier buiten aan de picknicktafels of bij minder goed weer binnen bij de open haard. Jonge kinderen kunnen binnen spelen met een keukentje, natuurlijke materialen, puzzels en het krijtbord. Gerechten worden ook in kinderporties geserveerd.

Perivoli
Kyrgion 15, Vari

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!