atheneporto-rafti-atheneathene-akropolisathene-zeusouzo-griekenland-atheneathene-psiriathene-foodathene-olympisch stadionathene-akropolis-parthenonatheneathenerafina-athene

Kilo Shop Athene

Naast Amsterdam en Parijs is er sinds 2013 ook een Kilo-Shop te vinden in Athene. Deze vestiging bevindt zich tussen de twee metrostations Monastiraki en Thissio in de bekende winkelstraat Ermou. In een bijzonder industrieel gebouw van 300 m≤ vind je talloze unieke kledingstukken.

In deze winkel is er een breed scala aan geselecteerde vintage kleding te vinden voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Van broeken, rokken, overhemden en T-shirts tot jassen, tassen, schoenen en zelfs trouwjurken. Behalve kleding kunnen bezoekers ook genieten van antiek, zoals lampen, verrekijkers en diverse andere vintage apparaten, deze producten zijn ook te koop.

Het concept waarmee Kilo-Shop zich onderscheidt van andere vintage winkels is dat, de naam zegt het al, men betaalt per kilo. Op verschillende plekken in de winkel zijn er dan ook weegschalen te vinden en bordjes met de prijzen per kilo.

Kilo-Shop
Ermou 120, Athene

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!