porto-rafti-atheneathene-olympisch stadionouzo-griekenland-atheneathene-akropolisrafina-atheneathene-psiriatheneathene-foodatheneatheneathene-zeusathene-akropolis-parthenon

Capitool reisgids Griekenland: Athene en het Vasteland

Deze reisgids van Capitool verdeelt Griekenland in zes gebieden: Noordelijk Centraal Athene, Zuidelijk Centraal Athene, Omgeving van Athene, De Peloponnesos, Centraal- en West-Griekenland en Noord-Griekenland. Schitterende architectuur, ongerepte landschappen, mooie stranden; deze gids toont je de parels van Griekenland.

Athene_Boeken_Capitool_Athene_en_het_vastelandDoor de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto's én praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

De Capitool Reisgidsen bevatten heel veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Met ook restaurants, accommodatie en vervoer. Inclusief uitneembare kaart.

Capitool Griekenland Athene en het vasteland
Marc S. Dubin 
Capitool, 2023
ISBN 9789000386741
€ 28,95

Bestel Capitool Griekenland bij bol.com 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!