athene-akropolis-parthenonathene-psiriatheneathene-akropolisathene-zeusrafina-atheneatheneouzo-griekenland-atheneathene-olympisch stadionathene-foodatheneporto-rafti-athene

Reserveer een taxi transfer

Als je aankomt op de luchthaven van Athene is het niet moeilijk om een taxi te vinden die je naar je accommodatie brengt, deze staan meteen klaar als je bij de aankomsthal naar buiten loopt. Onze ervaring is echter dat toeristen soms onnodig extra kosten voor een taxi betalen omdat de chauffeur extra toeslagen berekend voor de luchthaventoeslag, bagage en het nachttarief.

Een taxi is het meest ideale vervoersmiddel om snel van het vliegveld van Athene naar je hotel of appartement te komen, of om van het hotel naar de luchthaven te gaan. In een mum van tijd ben je onderweg naar je hotel, zeker als je een taxi van tevoren hebt gereserveerd.

Wil je een airport transfer regelen van de luchthaven van Athene naar je hotel of appartement in de stad, dan is Transferz (voorheen TaxiTender) een goede keuze. Via Transferz boek je gemakkelijk en snel een goedkope lokale taxi. Bij aankomst op het vliegveld staat de taxi klaar, de vervoerder houdt de tijd in de gaten met behulp van het opgegeven vluchtnummer. De website van Transferz heeft een uniek prijsvergelijkings- en veiling-systeem waardoor je altijd een goedkope taxi kunt vinden.

TIP: Zonder stress van en naar het vliegveld in ? Reserveer dan vooraf een taxi via Transferz!

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf de luchthaven van Athene

Athene_taxi-airport

Op zoek naar een taxi van huis naar het vliegveld en weer terug?
Je kunt online via Transferz ook een taxi boeken naar de vliegvelden Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Antwerp Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport, Luik Airport, Oostende Brugge Airport en bijna alle Duitse vliegvelden. Wanneer je een taxi boekt via Transferz ben je verzekerd van vervoer naar en van het vliegveld. De taxiís die online worden geboekt rijden altijd op tijd, de chauffeurs zijn namelijk op de hoogte van alle vluchtinformatie.

Reserveer hier een taxi vooraf!

Athene_taxi-vliegveld

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!