athene-zeusathene-foodathene-akropolisathene-akropolis-parthenonatheneporto-rafti-atheneouzo-griekenland-atheneathene-olympisch stadionatheneathenerafina-atheneathene-psiri

Een auto huren in Athene

In Athene zelf heb je geen auto nodig en is het ook zeker niet aan te raden een auto te huren. Het verkeer is vrij druk en chaotisch en een parkeerplek vinden is niet eenvoudig. Daar komt nog bij dat het openbaar vervoer in Athene heel snel en goedkoop is.

Wil je echter wat meer van de omgeving van Athene zien dan is het wel een aanrader een auto te huren. Een auto huren in de buurt van het centrum kan het beste op de leoforos Syggrou, hier zitten alle bekende autoverhuurbedrijven. Deze straat is vlakbij de Tempel van Zeus en de boog van Hadrianus, je kunt er ook met de rode lijn van de metro komen (halte Syggrou Fix).

Athene_Car_hire.jpg

Wil je de auto al meteen bij aankomst op de luchthaven hebben? Boek dan vooraf via internet of bij een van de kantoortjes van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Let op: van te voren via internet boeken is vaak veel goedkoper dan ter plaatse, zeker als je dit een paar weken of maanden voor je aankomst boekt.
Kijk voor meer informatie bij aanbieders van autohuur als Carrentals en Cardelmar.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!