athene-akropolis-parthenonathene-psiriathene-akropolisouzo-griekenland-atheneathene-olympisch stadionathene-zeusathene-foodatheneporto-rafti-atheneatheneathenerafina-athene

Met het vliegtuig naar Athene

Vliegen naar Athene is ronduit de snelste en makkelijkste manier van vervoer. Vanuit Nederland en Belgie kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen die op Athene vliegen.

Transavia vliegt vanaf Schiphol, maar zeker in de zomer ook heel regelmatig vanaf Eindhoven Airport. KLM is vaak iets duurder maar vliegt ook dagelijks vanaf Amsterdam naar Athene.

Woon je in het zuiden van Nederland dan is het zeker de moeite waard om de vluchtmogelijkheden vanaf Charleroi te bekijken. De maatschappij Ryanair vliegt vaak heel goedkoop naar Athene. Om alle mogelijkheden bij elkaar te zien en prijzen te vergelijken kijk je bij vliegticket-vergelijkers als Cheaptickets en Tix.nl.

Metro
Met de metro kun je van de luchthaven naar het centrum van Athene. Er zijn haltes bij de belangrijkste pleinen (Monastiraki en Sygmanta). Een rit van het vliegveld naar het centrum duurt ongeveer 1 uur en kost 5 euro voor een enkele reis.

Taxi
Een taxi is het meest ideale vervoersmiddel om snel van Athene Airport naar je hotel of appartement te komen, of om van het hotel naar de luchthaven te gaan. In een mum van tijd ben je onderweg naar je hotel, zeker als je een taxi van tevoren hebt gereserveerd. Via Transferz (voorheen TaxiTender) kun je vooraf exact zien wat jouw taxirit van of naar de luchthaven van Athene kost. Je weet zo precies wat je kwijt bent en de chauffeur staat op tijd te wachten op de luchthaven of pikt je op de afgesproken tijd op bij je hotel of appartement.

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf de luchthaven van Athene

Athene_taxi-vliegveld


Op zoek naar een taxi van huis naar het vliegveld en weer terug?†
Je kunt online via Transferz ook een taxi boeken naar de vliegvelden Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Antwerp Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport, Luik Airport, Oostende Brugge Airport en bijna alle Duitse vliegvelden. Wanneer je een taxi boekt via Transferz ben je verzekerd van vervoer naar en van het vliegveld. De taxiís die online worden geboekt rijden altijd op tijd, de chauffeurs zijn namelijk op de hoogte van alle vluchtinformatie.

Boek hier een taxi naar het vliegveld of naar huis

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!