atheneathene-foodouzo-griekenland-atheneathene-akropolisatheneathene-psiriathene-akropolis-parthenonathene-zeusathenerafina-atheneporto-rafti-atheneathene-olympisch stadion

Vakantiehuis Porto Rafti

To spitaki tis Ninas (het huisje van Nina) is een sfeervol ingericht vakantiehuis in Porto Rafti. Het biedt ruimte aan vier personen en een kind tot twee jaar. De gezellige badplaats Porto Rafti ligt op slechts een kwartier afstand van de luchthaven van Athene.

Athene_Spitaki-tis-Ninas

De woning is gelegen in het gedeelte Avlaki op 200 meter afstand van het strand. Met de fiets of te voet ben je binnen 5 minuten bij de zee, de gezellige boulevard en heerlijke (vis)restaurants. Bij de accommodatie kun je voor 5 euro per fiets per dag goede fietsen huren.

Athene_Spitaki-tis-Ninas

Hiermee kun je gemakkelijk Porto Rafti ontdekken of een prachtige tour door de bergen en naar de nabij gelegen dorpjes maken. Bij het huren van de fietsen worden leuke routes gegeven. Het huis is zo ingericht dat je je er meteen thuis voelt. Het is gloednieuw en ideaal voor gezinnen met kinderen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Gasten kunnen gebruik maken van een Wifi internetverbinding zonder extra kosten.

Boeken kan via de website van To spitaki tis Ninas.

To Spitaki tis Ninas
Sotiros & Vougioukas, Avlaki Porto Rafti

Athene_Spitaki-tis-Ninas

Athene_To_Spitaki_tis_Nina_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!