athene-zeusathene-psiriatheneouzo-griekenland-atheneathenerafina-atheneathene-foodporto-rafti-atheneatheneathene-akropolis-parthenonathene-akropolisathene-olympisch stadion

Footsteps in Athens

Wil je het echte Athene leren kennen? Dan is deze wandeltour iets voor jou. Niet alleen krijg je een aantal hoogtepunten van de stad te zien, maar je wordt ook meegenomen naar de verborgen pareltjes van Athene. 

In een relaxt tempo wandel je langs overblijfselen uit het antieke Athene, je komt langs klassieke tempels, resten van oude stadsmuren, antieke begraafplaatsen en historische plekken.

Athene_Footsteps-wandeling

Maar ook het hedendaagse Athene komt aan bod; kleurrijke markten, drukke straatjes met allerhande  speciaalzaakjes, verborgen pleintjes met gezellige terrasjes, pittoreske wijkjes en authentieke Griekse eetgelegenheden. De in Athene woonachtige Nederlandstalige gids vertelt vol enthousiasme over het leven in het antieke Athene maar ook over het hedendaagse leven in de stad.

Athene_footsteps-markt

Natuurlijk stoppen we onderweg op een gezellig terras om even uit te rusten en te genieten van één van de Griekse koffiespecialiteiten met lokale lekkernijen.

Wanneer: Dagelijks
Starttijd: 09.00 uur
Startpunt: Monastiraki 
Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 25,- (kinderen tot 16 jaar € 10,-)
Inclusief: Koffie met iets lekkers, Nederlandstalige gids

Meer informatie en boeken op de website van organisator A gem called Athens.

Athene_Footsteps-gebak

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!